Kişisel Resim Sergisi

İlk kişisel sergisini pandemi nedeniyle  dijital olarak yapmış olan 12-D sınıfı öğrencimiz Edanur KARSLIOĞLU, ikinci kişisel resim sergisini 02 Mayıs 2023 tarihinde okulumuz lise binasında  açarak değerli çalışmaları ile okulumuzu renklendirdi. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ben Edanur KARSLIOĞLU. 12. sınıf öğrencisiyim. Küçüklüğümden beri sanatla uğraşmak büyük bir tutku benim için. Fırçamı hayaller dünyasına daldırmak, renklerin sihriyle bembeyaz bir kâğıdı düşler evrenine çevirmek büyüleyici geliyor bana. Düşlerimi, mutluluklarımı bazen de hüznümü anlattığım resimlerimi daha önce dijital olarak sergileme fırsatım olmuştu. Şimdi ise resimlerimi okulumda tekrar sergilemek, zaman içinde kendi gelişimimi seyretmek çok büyük bir mutluluk benim için.

Okul hayatım boyunca birçok sanatsal etkinlikte yer aldım. Her biri ayrı keyif verici ve değerliydi. Ancak bu sergim, mezun olmadan önce okulumda yer aldığım son etkinlik. Bu sebeple bende ayrı bir yere sahip.

Her ne kadar okul yaşantımın sonuna gelmiş olsam da upuzun hayat yolculuğum devam ediyor. Sanat da bu yolculuğumun bir parçası olmaya devam edecek. Belki resimlerimi tekrar okulumda sergileme fırsatım olmayacak ancak mutlaka okulumuzun sanatseverleriyle yolum bir gün kesişecek.

Bu sergiyi hazırlamamda bana destek olan, fikirleriyle ufkumu genişleten, her zaman yanımda olan başta Şebnem Hoca’m olmak üzere tüm öğretmenlerim, ailem ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.

Rengârenk, mutlu ve güzelliklerle dolu bir dünyanın anahtarıdır sanat. Dilerim ki sanatın yumuşak kolları her yerde sizleri kucaklar!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “Uygarlık doruğunun merdiveni sanattır.