“SEMA DEKELİ ÖYKÜ VE ŞİİR ÖDÜLLERİ” SAHİPLERİNİ BULDU

“Sema Dekeli Öykü ve Şiir Ödülleri” 17. kez sahiplerini buldu. Türkçe-Edebiyat Zümremizin ortaokul ile lise sınıfları olmak üzere iki düzeyde düzenlediği yarışmamızda ortaokul sınıflarında öykü dalında Eylül SANGU üçüncülük, Melis GÜR ikincilik, Ayşe DEVELİ birincilik; lise sınıflarında Dilan TAŞTAN üçüncülük, Ekin ALKAN ikincilik, Simge KOÇ birincilik ödüllerine layık görüldüler. Şiir dalında ise ortaokul sınıflarında Işıl KIRAÇ üçüncülük,  Melis GÜR ikincilik, Rania ERCAN birincilik; lise sınıflarında Mert BAYSAN üçüncülük, Dilan TAŞTAN ikincilik,  Zeynep Begüm ÜSTÜNKAL birincilik ödüllerine layık görüldüler. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Haberler

Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Törenini Gerçekleştirdi.

15 Eylül 2017 , Cuma

Tevfik Fikret Okulları FRC Team 3390 robot takımı ile mentorlarımız Müfit ALKAYA, Ufuk…

14 Eylül 2017 , Perşembe

Anaokulu 3, 4 ve 5 Yaş öğrencileri için uyum programına ulaşmak için tıklayınız.

31 Temmuz 2017 , Pazartesi