HALK DANSLARI TOPLULUĞUMUZ BARSELONA'DA

7-12 Temmuz 2017 tarihleri arasında Barselona'da yapılan Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne 17 ülkeden 30 ekip katılmıştır. Festivale katılan Halk Dansları Topluluğumuz farklı yörelerden seçtikleri 12 dakikalık  performanslarıyla bizleri gururlandırırken, ülkemizi başarı ile temsil etmiş ve Barselona şehrinde bulunan ünlü La Sagrada Familia Kilisesi, Camp Nou Stadyumu, Park Guell, La Rambla Caddesi, Akvaryum, Barselona Limanı gibi turistik mekânları ziyaret etme imkânı bulmuştur.

Haberler

Ankara’da düzenlenen Minikler Kılıç Açık Turnuvasında Minikler Kategorisinde Okulumuz 6/D Sınıfı öğrencimiz Alara…

11 Aralık 2017 , Pazartesi

1978 - 1979 mezunlarımızdan Reha Yazgan’ı kaybettik. Yazgan Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

7 Aralık 2017 , Perşembe

22. Türkiye Felsefe Olimpiyatı İç Anadolu Bölgesi Seçmeleri okulumuzda yapıldı.

6 Aralık 2017 , Çarşamba