OKULUMUZDA İŞLEYİŞ
  1. Okulumuzun Açık Olduğu Günler: Okulumuz 2016-2017 eğitim yılına 5-Eylül-2016 Pazartesi günü başlayacak, eğitim yılı 3 - 4 yaşlar için 28-Temmuz-2017 günü sona erecektir. 5 yaş gruplarının Noel tatili ve ara tatil uygulaması olacaktır. Okulumuz, resmî tatiller ve kar tatillerinde kapalıdır.
  2. Çalışma Saatleri: Okulumuzun çalışma saatleri 08.30 – 17.30’ dur ancak okulumuz, bir öğretmen ve yardımcı öğretmen denetiminde saat 08.00’ den itibaren açıktır.
  3. İletişim: Anaokulumuzda “iletişim defteri” adı altında, çocuğunuzun her cuma eve götüreceği bir defter uygulaması vardır. Bu deftere yapıştırılmış notları dikkatle okuyup imzalamanız ve pazartesi günü çocuğunuzla okula yollamanız gerekmektedir (Notun imzalanması, tarafınızdan okunduğunu anlamamız içindir.). İletişim defteri, size iletmek istediğimiz notları yapıştırdığımız ve sizlerin bize iletmek istediklerinizi not etmeniz için kullandığımız bir araçtır.
  4. Beslenme: Okulumuzda her gün açık büfe sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşamüstü kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek verilmektedir.

Yemek ve kahvaltı saatleri yaş gruplarına göre düzenlenmiştir.

Beslenme ve yemek listeleri, çocuklarınızın severek ve kolaylıkla yiyebileceği, sağlıklı ve dengeli beslenmelerini sağlayacak biçimde diyet uzmanı tarafından düzenlenmektedir.

Öğrencilerimizin sağlığını korumak ve hijyenik koşullarda yemeklerini hazırlamak amacıyla tüm yemekler okulumuz mutfağında hazırlanmaktadır.

Beslenme saatleri, öğretmen ve yardımcı öğretmenlerin gözetiminde okulumuzun yemek salonunda gerçekleşmektedir.

Yemek ve beslenme listeleri her ayın başında sizlerin bilgisine sunulacaktır.

FİZİKSEL YAPI

Anaokulu binamız, fiziki ve teknolojik olanaklarıyla öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya imkân sağlayan ve gelişimlerini destekleyen çağdaş bir eğitim ortamı olarak planlanmıştır.

Okulumuzda 3 yaş grubu öğrenciler için iki, 4 yaş grubu öğrenciler için dört ve 5 yaş grubu öğrenciler için 6 olmak üzere toplam on iki sınıfla oyun odaları, resim atölyesi, müzik odası, drama odası ve spor salonu bulunmaktadır. Okulumuzun bahçesi, çocuklarımızın oynayabileceği biçimde tasarlanmıştır.