FESTİVAL TANITIMI

Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları’nın 50. Kuruluş yıldönümünün kutlandığı 2014 – 2015 öğretim yılında ilki düzenlenen Kukla Festivali Nisan ayında gerçekleştirilmektedir.

10 - 12 yaş (5. Sınıf) öğrencilerinin öğretmenleri rehberliğinde kendi yaptıkları kuklaları ile sergileyecekleri Fransızca tiyatro oyunlarını izlemenin yansıra tiyatro, kukla yapımı ve farklı alanlarda Fransızca atölyelere de katılacaklardır.

Bu yıl 12 – 13 Nisan 2019 tarihlerinde beşinci düzenleyeceğimiz Kukla Festivalimizde Fransızca konuşan, Fransızca oyun hazırlayan tüm okullar davetlidir.

Neşeli, mutlu ve tiyatro dolu birkaç günü paylaşmak için sizleri 12 – 13 Nisan 2019 tarihlerinde şehrimizde ve okulumuzda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

Başvuru için tıklayınız.