FESTİVAL TANITIMI

Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları’nın 50. Kuruluş yıldönümünün kutlandığı 2014 – 2015 öğretim yılında ilki düzenlenen Kukla Festivali Nisan ayında gerçekleştirilmektedir.

10 yaş (5. Sınıf) öğrencilerinin öğretmenleri rehberliğinde kendi yaptıkları kuklaları ile sergileyecekleri Fransızca tiyatro oyunlarını izlemenin yansıra tiyatro, kukla yapımı ve farklı alanlarda Fransızca atölyelere de katılacaklardır.

Bu yıl 13 – 14 Nisan 2018 tarihlerinde dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Kukla Festivalimizde Fransızca konuşan, Fransızca oyun hazırlayan tüm okullar davetlidir.

Neşeli, mutlu ve tiyatro dolu birkaç günü paylaşmak için sizleri 13 – 14 Nisan 2018 tarihlerinde şehrimizde ve okulumuzda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

Başvuru için tıklayınız.