OKULUMUZDA İŞLEYİŞ

1. Okulumuzun Açık Olduğu Günler:    Okulumuz 2020-2021 eğitim yılına 31 Ağustos Pazartesi günü başlayacaktır.   60-72 aylık grupta(5 yaş) , 36-48 ay  (3 yaş) ve  48-60 aylık(4 yaş) grupları ilkokul çalışma takvimine bağlı kalınacaktır.
  2. Çalışma Saatleri: Okulumuzun çalışma saatleri 08.30 – 17.00’dir
  3. İletişim: Okulumuz web ana sayfasındaki TFO Veli Modülünde yayınlanan duyurular takip edilecektir.
  4. Beslenme: Okulumuzda her gün açık büfe sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşamüstü kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek verilmektedir. Yemek ve kahvaltı saatleri yaş gruplarına göre düzenlenmiştir.

Beslenme ve yemek listeleri, çocuklarınızın severek ve kolaylıkla yiyebileceği, sağlıklı ve dengeli beslenmelerini sağlayacak biçimde diyet uzmanı tarafından düzenlenmektedir.

Öğrencilerimizin sağlığını korumak ve hijyenik koşullarda yemeklerini hazırlamak amacıyla tüm yemekler okulumuz mutfağında hazırlanmaktadır.

Beslenme saatleri öğretmenlerin ve yardımcı öğretmenlerin gözetiminde gerçekleşmektedir.

1. Uyku ve Dinlenme:

12.00–13.30 saatleri arası 3 yaş grubunun “uyku ve dinlenme saati” olarak ayrılmıştır.

Anaokulumuza ait yastık ve nevresim takımları uyku etkinliğinde kullanılmakta ve malzemenin temizliği yönetimimiz tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Yatak takımları,   temiz olarak yedeği ile birlikte kullanıma hazır bulundurulmaktadır. Pijamalar  düzenli olarak evlere gönderilmektedir.

Not: Aylık eğitim programı, rehberlik bülteni, yemek ve beslenme listeleri, her ayın başında okulumuz web sitesinde yayımlanarak sizlerin bilgisine sunulmaktadır.

FİZİKSEL YAPI

Anaokulu binamız, fiziki ve teknolojik olanaklarıyla öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya imkân sağlayan ve gelişimlerini destekleyen çağdaş bir eğitim ortamı olarak planlanmıştır.

Okulumuzda 3 yaş grubu öğrenciler için iki, 4 yaş grubu öğrenciler için dört ve 5 yaş grubu öğrenciler için 6 olmak üzere toplam on iki sınıfla oyun odaları, resim atölyesi, müzik odası, drama odası ve spor salonu bulunmaktadır. Okulumuzun bahçesi, çocuklarımızın oynayabileceği biçimde tasarlanmıştır.