YKS TERCİH ÇALIŞMASI VE RANDEVU LİSTESİ

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında, en az sınavı başarmak kadar önemli olan “tercih” dönemine ulaşmış durumdayız. Öğrencilerin yükseköğretim programlarına yerleşmelerinde, aldıkları puan ve başarı sıraları kadar ilgi ve isteklerinin önemi yadsınamaz. Bu nedenle tercih yapılırken sözü edilen özelliklerin de dikkate alındığı profesyonel bir çalışma yapılmasının büyük önemi vardır.

Okulumuzda geliştirilen özgün tercih programı ve yöntemi ile öğrenci odaklı tercih öneri listesi hazırlanacaktır. Okulumuzun bir hizmeti olarak size sunulan bu çalışma ile öğrencilerimizin kendilerini ve önlerindeki seçenekleri daha iyi tanıyacağını, güncel ve doğru bilgilere kolayca ulaşarak Yükseköğretim sistemi içinde kendilerine en uygun yeri bulma olanağını elde edeceklerini umuyoruz.

YKS tercih çalışması randevu listesi için tıklayınız.

Salih ŞATIR

Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları