Ada Yazgan Kişisel Sergi

8-A sınıfı öğrencimiz Ada YAZGAN 22 Mayıs 2023 tarihinde ilk kişisel sergisini lise binamızda açarak değerli çalışmaları ile okulumuzu renklendirdi. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Ben Ada yaklaşık sekiz yıldır resim sanatıyla ilgileniyorum. Bu alana babaannem sayesinde başladım. Ben daha çok küçükken elime fırça ve boyayı verdi babaannem. O küçük hâlimden bu yana sanat benim için bir hobiden öte bir yaşam biçimi hâline geldi.
Camus’nun dediği gibi “Sanat, bana göre kişisel bir zevk ürünü değil de insanların sahip olduğu ortak acıların ve zevklerin ayrıcalıklı bir tasvirini sunarak onların duygularına hitap etme biçimidir.”
Ben de bu sergimde sizlere yaşamımdaki duygu değişimlerimi, renklerin gücüyle ifade etmek istedim.
Bu serginin benim çalışmalarımın sonucu olmasından çok, yeni bir arayış ve serüvenin başlangıcı olmasını ümit ediyorum.