İlk Kariyerim Projesi

İLK KARİYERİM PROJESİ

Öğrencilerimizin gelecekte seçmek istedikleri mesleğin bir ön deneyimi olarak anlamlı ve etkili bir süreç yaşamaları için Ankara Özel Tevfik Fikret Okullarında “İLK KARİYERİM” projesi hayata geçirilmiştir. Proje, 2010-2011 öğretim yılından bu yana uygulanmaktadır.

İlk kariyerim projesi bağlamında; 11. Sınıfta okuyan öğrenciler, seçtikleri (ilgi duydukları- merak ettikleri) mesleği deneyimleyip doğrudan iş ortamında gözlemleme ve bilgi edinme fırsatını elde etmektedirler. İstekli öğrencilerimiz Tevfik Fikret Okulları mezunlarımızın ve/veya velilerimizin iş yerlerinde; işi deneyimleme, üniversitede ilgili bölümlerin dersini izleme ya da her ikisini birlikte yapacak biçimde bir kariyer çalışması yapma fırsatına sahip olmaktadırlar.

Siz de bu projede yer almak ve destek olmak istiyorsanız aşağıdaki formdan kaydınızı yapabilirsiniz.

İLK KARİYERİM PROJESİ