İnsan Kaynakları

POLİTİKAMIZ

Özel Tevfik Fikret Okulları; Atatürk ilke ve devrimlerini, bu çizgide bir demokrasi anlayışını benimseyen, çağdaş, eleştirel ve analitik düşünme gücüne sahip, ülkemizdeki ve dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtabilen bireyleri bünyesine kazandırmayı ve onların örgütsel bağlılığını sağlamayı amaçlamaktadır.

İŞE ALIM
Ankara ve İzmir’deki okullarımızın personel gereksinimi için genellikle eğitim öğretim yılının 2. döneminden itibaren web sitelerimizde duyuru yapılarak, ya da insan kaynaklarına (iletisim@tfo.k12.tr) gönderilen güncel CV’ ler   değerlendirilerek sınav açılmaktadır.

Yazılı, sözlü ve uygulamalı sınavlar sonucunda başarılı olan adaylar, kurumumuzda görevlendirilmektedir.

Zümrüt Beril ETİ İKY Uzmanı
Web : iletisim@tfo.k12.tr