Mezunlarla Meslek Tanıtımı

25 Kasım 2022 Cuma günü düzenlenen Mezunlarla Meslek Tanıtım Günü’nde, güzel ve anlamlı bir buluşma yaşandı… Öğrencilerimiz ve mezunlarımız güzel bir günün heyecanını paylaştılar.

Tevfik Fikret Lisesinden mezun ve farklı alanlarda başarılı olmuş isimler, meslek ve kariyerleriyle ilgili deneyim ve bilgilerini öğrencilerimizle paylaştılar.

34 mezunumuzun katıldığı, 30 ayrı mesleğin tanıtıldığı ve 62 oturumun yapıldığı günde; katılımcı mezunlarımız,  öğrencilerimize üniversite eğitimleri ve meslekleriyle ilgili bilgi verdiler.

Tevfik Fikretliler Birliği Derneği ve Tevfik Fikret Okulları Rehberlik Servisinin işbirliği ile düzenlenen, Lise Okul Meclisi üyesi öğrencilerimizin destekleriyle gerçekleşen etkinlik; Tevfik Fikret ailesi için heyecanla başlayan, keyifle biten güzel bir gün oldu.

Katılımcı mezunlarımıza,  okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.