Philippe Van Eetvelt ile Kültürlerarası Diyaloglar

Frankofoni Haftası nedeniyle Ankara Kanada Büyükelçiliği’nin organizasyonuna destek verdiği “Philippe Van Eetvelt ile Kültürlerarası Diyaloglar” isimli etkinlik dizisini okulumuzda gerçekleştirdik. Etkinlik dizisi 20 Mart Çarşamba günü 10 ,11 ve 12.sınıf öğrencilerimizden oluşan bir grupla atölye çalışmasıyla başladı.

22 Mart 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda Enstalasyon sanatçısı Philippe Van Eetvelt’in “Kozmik Rezonans” isimli performans sunumu dans sanatçısı Damla Kılıçkaplan eşliğinde gerçekleşti. Performans sonrasında “Kültürlerarası Yaratıcı Diyaloglar” isimli bir sanatçı konuşması yapıldı. Philippe Van Eetvelt’in daha yakından tanındığı bu etkinlikte performansın hikâyesi ve yaratım süreci de katılımcılarla paylaşıldı.

Performansın videosu 20 Nisan 2024 tarihine kadar okulumuz lise binasında sergilenecektir.