Sema Dekeli Öykü Ve Şiir Yarışması’nın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ortaokul ile lise sınıfları olmak üzere iki düzeyde düzenlediğimiz yarışmamızda ortaokul sınıflarında öykü dalında Doğa KARASU (8/A) üçüncülük, Ayşe Umay ÇALIŞKAN (6/B) ikincilik, Irmak TÜFENKCİ (8/D) birincilik; lise sınıflarında Selay POLATKAN (9/A) üçüncülük, Nur Janset ÜNAL (12/D) ikincilik, Rania ERCAN (10/B) birincilik ödüllerine layık görüldüler.

Şiir dalında ise ortaokul sınıflarında Berk SEVİM (6/B) üçüncülük, Mina Rona KARAGÜLLE (8/D) ikincilik, Ada Sevan TEMEL (5/B) birincilik; lise sınıflarında Tan GÖZALICI (9/B) üçüncülük, Rafet Uğur SARAL (11/A) ikincilik, Beril GÜLAY (12/D) birincilik ödüllerine layık görüldüler.

Ödül töreninde pandemi nedeniyle yüz yüze eğitime ara verdiğimiz 2020 ve 2021 yıllarının ödülleri de sahipleriyle buluştu.

Yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, derece alan öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.