Tevfik Fikret Okulları Öğrenci Meclisi Başkanları Seçildi

1973 yılından bu yana büyük bir ciddiyetle uygulanan Okul Başkanlığı seçimini gerçekleştirdik.

Coşkulu ve eğlenceli propaganda gününün ve video gösterimli tanıtım panelinin ardından seçim gününde vatandaşlık bilinci ve sorumluluk duygusuyla sandığa gittik ve oy kullandık. Gerçek seçimin küçük bir modelinin uygulandığı bir demokrasi sınavını da başarıyla tamamladık. Başarılar dileğiyle tüm öğrencilerimizi kutluyoruz…

Tevfik Fikret İlkokulu Okul Başkanlığı:

Seçim sonunda; Leman Nil YÜCEL Okul Başkanı,  Ada EMİR ve Eylül ERDOĞAN Okul Başkan Yardımcısı seçilmişlerdir.

Tevfik Fikret Ortaokulu Okul Başkanlığı:

Seçim sonunda; Alp TUNA Okul Başkanı,  Ali Mert AYAZ Okul Başkan Yardımcısı seçilmişlerdir.

Tevfik Fikret Lisesi Okul Başkanlığı:

Seçim sonunda;  Hasancan TANRIÖVER Okul Başkanı, Kayra KANPOLAT Okul Başkan Yardımcısı seçilmişlerdir.