Zeynep Ünsal Kişisel Sergi

11/D sınıfı öğrencimiz  Zeynep ÜNSAL 16 Mayıs 2023 tarihinde üçüncü kişisel sergisini lise binamızda  açarak değerli çalışmaları ile okulumuzu renklendirdi. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
11/D sınıfı öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli çiziyorum ama son 4 senedir ciddi bir şekilde çalışıyorum. Pandemi sürecinde yaptığım online sergi dahil olmak üzere 3. sergimi sizinle paylaşıyorum. Zaten boş zamanlarım ya resim çizerek ya da video oyunları oynayarak geçiyor. Yaptığım resimlerin çok derin bir anlamı yok açıkçası. Hoşuma giden ögeleri birleştirerek karakterler yaratmayı ve onlara hikayeler uydurmayı sanata büyük duygular katarak resim çizmeye tercih ediyorum. Bence böylesi daha doğal. Zorlamadan kendimi kolayca ifade etmiş oluyorum. Çoğu karakterim ve hikayeleri okuduğum kitaplardan ya da izleyip, oynadığım oyun ve serilerden ilham alıyor. Şu anda güzel sanatlar sınavına hazırlanmanın yanı sıra portfolyo oluşturmaya çalışıyorum. Bu nedenle sergideki resimlerin konseptleri birbirlerinden farklı. Gelecekte konsept tasarımcısı ya da animasyon yapımcısı olarak video oyunlarının yapımında çalışmak istiyorum. Nedense yeni gerçeklik ve dünyalar yaratma fikri çok hoşuma gidiyor. Umarım çizdiklerim hoşunuza gider.