Ağustos 2023 Dönemi Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Telafi Sınavları Hk

Haziran ayından yapılmış olan Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınavı sonucunda başarısız durumda bulunan 2022 – 2023 öğretim yılı 8. Sınıf öğrencilerimizin Ağustos ayı Hazırlık Yeterlilik Telafi Sınavı 23 – 24 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınavlara ilişkin duyuru, ilgili velilerimizin elektronik posta adreslerine iletilmiştir. * Haziran sınavında Fransızca dersinden başarısız olduğu halde Türkçe dersinden başarılı olanlar Türkçe sınavına tekrar girmezler.

• Öğrencilerin sınavlara okul kıyafeti ile katılmaları zorunludur.
  • Fransızca dersi yeterlilik telafi yazılı sınavı 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 11:00’da;
  • Türkçe dersi yeterlilik yazılı sınavı 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 13:30’da,
  • Fransızca dersi yeterlilik sözlü sınavı, yazılı sınav çıkışı ilan edilecek saatte, 24 Ağustos 2023 Perşembe günü yapılacaktır.
  • Öğrenciler, sınav saatinden en geç 15dk önce okulda olmalıdırlar.

Öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim.

Eser GERDANLI
Lise Müdürü