Ağustos 2024 Dönemi Lise Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Telafi Sınavlar Hk

Haziran ayından yapılmış olan Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınavı sonucunda başarısız durumda bulunan 2023 – 2024 öğretim yılı 8. Sınıf öğrencilerimizin Ağustos ayı Hazırlık Yeterlilik Telafi Sınavı 27 – 28 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınavlara ilişkin duyuru, ilgili velilerimizin elektronik posta adreslerine iletilmiştir.

* Haziran sınavında yapılan Sınavlara giren tüm öğrenciler Türkçe dersinden başarılı olduklarından, Ağustos 2024 ayı döneminde Türkçe Telafi Sınavı yapılmayacaktır.

Öğrencilerin sınavlara okul kıyafeti ile katılmaları zorunludur.

* Fransızca dersi yeterlilik telafi yazılı sınavı 27 Ağustos 2024  Salı günü saat 11:00’da;
* Fransızca dersi yeterlilik sözlü sınavı 28 Ağustos 2023 Çarşamba günü, yazılı sınav çıkışı ilan edilecek saatte yapılacaktır.

Öğrenciler, sınav saatinden en geç 15dk önce okulda olmalıdırlar.